NNIZ CAHAYA Online Trading-The Best Choice To BUY anything-
Specialist in Towel, Wedding Gift,Door Gift, Islamic Book, Felt Craft and much more
KEYWORDS- Beli Online,BorongMurah,Perkahwinan,Pertunangan,kraf Felt,Majalah & Buku Agama,Tuala murah, Borong Tuala,Printing, laminating paper service,kad kahwin murah,buy online, Beg Duit Wanita, Beg tangan wanita, beg sulam reben.

personal,wanita,diari,produk,lelaki,wanita,berita,informasi,ilmiah,santai, bisnes,original,lawak, kesihatan,gosip,komputer,tutorial,gadget,petua,servis,lirik,online,mall,kedai

Description

Pesanan Penaja

VISIT PAGE KAMI UNTUK MAJLIS ANDA..KLIK GAMBAR UNTUK KE PAGE

VISIT PAGE KAMI UNTUK MAJLIS ANDA..KLIK GAMBAR UNTUK KE PAGE
DOORGIFT MAJLIS KAHWIN, AQIQAH, CUKUR JAMBUL DAN MAJLIS SYARIKAT

NOTIS

SEBARANG ORDER SILA SMS ATAU WASSAP 013-2701299

SLOT PROMOSI BARANG TERBARU DI NNIZ CAHAYA =)


Thursday, 8 September 2016

NNIZ Cahaya Order dan Terma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
kepada pelanggan-pelanggan dan pelawat Blog kami.
sebarang penghantaran tuala memerlukan masa.
pembayaran perlu di buat SEHARI sebelum penghantaran kerana barang adalah dalam bentuk guni dan berat (kemungkinan perlu repacking)

KEESOKNYA kami akan buat pengeposan sama ada menggunakan
--- kurier lori ambil masa 3-4hari untuk sampai ke cust ( barang berguni-guni) - Luar Selangor KL
----pos laju 2-3 hari (barang sedikit)
----kurier lain 2-3 hari (barang 1-2guni) - Dalam selangor KL atau kawasan lori tidak dapat hantar.

Pelanggan sabah sarawak brunei
--- pos parcel malaysia
kebiasaannya kami guna udara . ambil masa 7-8 hari
jika laut 3-4minggu (sangat murah)
di harap dapat plan masa pembelian sebelum majlis =)
kami tidak menggunakan poslaju kerana harga sangat mahal ( sebab guni tuala berat)
jika pelanggan urgent order barang di mana barang-barang perlu dipos atau guna kurier, di nasihatkan order sebelum 2-3bulan sebelum majlis atau paling lewat 3minggu sebelum majlis bagi mengelakkan sebarang kelewatan dari pihak kurier (bukan bidang kuasa saya) atau ketiadaan stok. Jika masa terlalu singkat. MAAF kemungkinan kami tidak dapat menerima order anda.
di harap dapat plan masa pembelian sebelum majlis =)
terima kasih kerana membeli dari kami
sebarang order atau pertanyaan..Sila Wassap 013-2701299 Nora
Detail Pembayaran Juga sila wassap kami

Pengurus
Nora
NNIZ CAHAYA 

013-2701299 Tuala Mandi Berkualiti dengan Harga Borong 2016

Assalamualaikum.. Rasanya lama sudah tidak update tentang Tuala mandi Pakistan
Jangan risau kami masih beroperasi secara online di tahun 2016 ini

Alhamdulillah hampir 5 tahun Kami sebagai Pembekal @ Pemborong Tuala Mandi serta Tuala Muka =)

okay berbalik kepada tuala mandi

Tuala mandi ada Gred Hotel (Gred 1) dan Gred Biasa (Hot Item)

Tuala Mandi Biasa (Hot Item) -Gred 2
ada saiz
kanak-kanak
20x40inci 230-250g

Dewasa
27x54inci 400g
30x60inci 500g
40x60inci 600g

Tuala Mandi Hotel (Gred 1)
Putih Saiz
27x54 450g 
30x60 600-620g

Berwarna
27x54 500g (jenis 1)
27x54 500g (jenis 2)
-harga lebih mahal dan kain lebih cantik dari jenis 1-
30x60 600-620g (sangat limited)
40x60 inci 800g

minimum order untuk tuala mandi adalah 50pcs ke atas

DAN


kami juga ada menjual tuala muka kecil secara borong
12x12
13x13
12x20
13x30
16x28 inci

minimum pembelian 200 helai ke atas untuk tuala muka
pertanyaan harga tuala muka kecil
sebagai cenderahati dan event

lihat gambar KLIK


order wassap sahaja 0132701299 nora

kami menjaga kualiti tuala
pastikan membeli dengan kami







tag: pembekal tuala mandi,pemborong tuala mandi, tuala mandi borong,tuala mandi murah,tuala mandi bayi,tuala mandi pakistan,jualan murah tuala mandi, Tuala Muka, Tuala Muka Ori Pakistan, Tuala Pakistan, Tuala 100% cotton pakistan, Tuala harga murah, Tuala muka borong, Tuala Borong Murah, Tuala door gift wedding, Tuala Wedding Murah, Tuala Serap air, Tuala muka 12'x12' murah, tuala muka 12'x20' murah, Tuala untuk kenduri kahwin,pemborong tuala murah, tuala mandi murah

Friday, 11 March 2016

PERLAKING BERKESAN ATAU TAK?

DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK.
PENAT DAH NAK CARI PRODUK YANG OK DENGAN KULIT

hari ni nak review tentang PERLAKING MUTIARA 1,000,000 mg serbuk mutiara

semua datang ke sini mesti nak tahu berkesan tak Perlaking.
macam mana nak cantik. macam mana nak hilangkan kulit berminyak
kulit kering.. kulit merah-merah
kulit kusam..
berjemur tengah panas dan kena sunburn

Fungsi PERLAKING
=================



OKAY..SEKARANG KITA TENGOK BERKESAN ATAU TAK

TESTIMONI

Ada cust kata dia makin kurus. selera makan kurang


NI ADA LAGI KATA TURUN BERAT BADAN


NAK PERUT KEMPIS? HA..CUST NI PUN CAKAP YANG SAMA


TANG KULIT PULAK. HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN JERAGAT


JERAWAT HILANG..PARUT PUN TIADA..
ADA JERAWAT TAK KELUAR DAH..



NAK ORDER WASSAP ATAU SMS 013-2701299

KE TAK PUAS LAGI? HEHE..NAK TAHU LAGI BERKESAN KE X?

NI TESTI TUMIT PECAH..SUDAH SEMAKIN OKAY




ADA YANG KATA MASALAH KEPUTIHAN DIA HILANG..


MASALAH KULIT KERING DAN MENGELUPAS?
ADA FEEDBACK KULIT MAKIN LEMBAP


KULIT MAKIN CERAH JUGA




SEBELUM DAN SELEPAS MAKAN PERLAKING



KULIT MAKIN SEKATA




KALAU MAKAN PERLAKING, MEMBUANG PUN LAWAS JEE..



NI MESTI HAKAK HEPI GILER..SUAMI PUN PERASAN PERUBAHAN AKAK..HEHE



KULIT KERING JADI OKAY
















BAGI IBU YANG SUSU BADAN ANAK.. SUSU MAKIN BERTAMBAH BANYAK..


DAH BANYAK SANGAT TESTIMONI PERLAKING NI MEMANG BERKESAN.. APA TUNGGU LAGI.. banyak kegunaannya. bagi manfaat pada orang lain. JOM cuba

ORDER sms atau wassap
013-2701299


perlaking,harga promosi,kegunaan, perlaking tak berkesan, putih cerah mulus,testimonial, kulit kering, hilangkan jerawat, macamana hilangkan masalah kulit, kulit putih, gebu,


Thursday, 10 March 2016

Nak Cantik ? PERLAKING REVOLUSI 2016

PERLAKING
==================

KULIT ANDA KUSAM?
KULIT ANDA GELAP?
KULIT BERJERAWAT?
PARUT TAK HILANG?
macam-macam masalah kulit anda hadapi

sudah macam-macam produk anda guna?
masih sama seperti dulu?
rasa rendah diri dengan masalah kulit anda?
Majlis kahwin dah dekat?

risauu..
MARIii...

saya ada solution dia



JOM ORDER
WASSAP 013-2701299 NORA

TAPI sebelum itu..Jom Baca Manfaat dia..

==========
PERLAKING
==========


Antara khasiat PERLAKING ialah:
.
>>>Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
>>>Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dalam menjaga kecantikan kulit
>>>Bersifat antiradikal bebas. Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya. Hasilnya kulit yang cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
>>>Mengecutkan jerawat serta banyak lagi.

==========================
SOAL JAWAB TENTANG PERLAKING
==========================

1) Berapa lama masa yang diambil untuk produk ni menampakkan keberkesanannya?
▶▶ 1-3 hari. Ada yg ambik masa sehingga 1-2 minggu . Ia bergantung kepada sistem metabolisme badan masing2 . Jgn risau PERLAKING mempunyai dos dan khasit yg cukup tau untuk beri kesan paling cepat !
2) Ibu mengandung / menyusu boleh ambil produk ni?
▶▶ Boleh . Kami ada testimoni ibu menyusu anak menjadi makin putih masa makan PERLAKING .
3) Saya ada alahan dengan seafood, boleh ke ambil produk ni?
▶▶ Boleh . Kerana PERLAKING tak mengandungi kolagen ikan tilapia . Kami cuma menggunakan Ovari Ikan Salmon sahaja . Tahu tak ikan Salmon diperkaya Omega 3 yg mampu merawat alahan dan pelbagai masalah kesihatan lain ??
4) Kulit saya naik jerawat / parut / rashes yang teruk akibat salah ambil produk, bolehkah produk ini menghilangkan kesan tersebut?
▶▶ Boleh . Berikan masa selama 1-2 minggu kepada PERLAKING untuk bertindak . Sebagusnya sebulan tau ! Lagi bagus 3 bulan dimakan tanpa stop untuk kesan wow wow wow
5) Saya ada masalah kulit kering / menggelupas / ekzema, adakah produk ini berkesan?
▶▶ Berkesan . Itu lah kehebatan kolagen ikan salmon yg mampu merawat masalah mcm di atas . Kami ada testimoni yg kata ekzema mereka hilang lepas makan PERLAKING
6) Ada kesan sampingan ke makan produk ni?
▶▶ 100% tak ada . Produk dihasilkan oleh kilang GMP yg dipantau KKM . Kami bukan produk import Cina mahupun repacking Thailand !
7) perlaking Boleh menggemukkan??

▶▶ Confirm tak ! Sebabnya kami guna kolagen Ikan Salmon . Malah boleh menguruskan badan dan beri berat badan ideal . Kalau dh kurus tu takkan kurus dah . Testimoni kami kata makan PERLAKING makin kurus . Pembuangan najis juga lawas tiada masalah pencernaan . Lg hebat ?? PERLAKING kami membuang toksin sebab tu boleh kurus !
8)Boleh ke campur dg supplement lain??
▶▶ Boleh tak ada masalah . Tidak perlu jarakkan pon tak apa . Jika suplemen yg anda makan diambil pada waktu pg , anda boleh makan PERLAKING pada waktu malam .
9) Kalau ada ambil ubat-ubatan / jamu, boleh ke ambil produk ni? Kalau boleh, berapa lama perlu jarakkan masa?
▶▶ Jamu dan ubat perlu dijarakkan 30minit atau 2 jam sebelum pengambilan PERLAKING . Sebab tu produk kami berbentuk sachet dan kecil sebab senang dibawa kemana mana untuk diambil selepas gape masa yg diberitahu .
============================
ANTARA TESTIMONI PENGGUNA
============================



















BANYAK KAN TESTIMONIAL DIA.
RAMAI DAH CUBA DAN RASAI PERUBAHAN
ANDA BILA LAGI?

JOM ORDER
WASSAP 013-2701299 NORA





TAG:  perlaking, testimoni, perlaking harga, perlaking serbuk mutiara, collagen, antioksidan, kulit kusam, jerawat, kurus badan, kkm, cantik berseri, petua putih, cantik putih, petua dan tips, kulit berminyak, bersisik, petua hilangkan jerawat, masalah keputihan, kulit glow glowing dab flawless, lelaki wanita, kulit merah gatal, kulit bayi, mulus, comel, kecantikan wanita, kecantikan gadis melayu, bidadari, produk jamu, produk jelita, putih collagen, putih abu-abu,putih cepat secara alami, cantik memang akui, mekap pengantin,tanpa mekap. cepat dan mudah, cara macam mana, artis korea, kulit rahsia nenek, memutihkan jadi cantik, semulajadi, perempuan cantik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...