NNIZ CAHAYA Online Trading-The Best Choice To BUY anything-
Specialist in Towel, Wedding Gift,Door Gift, Islamic Book, Felt Craft and much more
KEYWORDS- Beli Online,BorongMurah,Perkahwinan,Pertunangan,kraf Felt,Majalah & Buku Agama,Tuala murah, Borong Tuala,Printing, laminating paper service,kad kahwin murah,buy online, Beg Duit Wanita, Beg tangan wanita, beg sulam reben.

personal,wanita,diari,produk,lelaki,wanita,berita,informasi,ilmiah,santai, bisnes,original,lawak, kesihatan,gosip,komputer,tutorial,gadget,petua,servis,lirik,online,mall,kedai

Description

Pesanan Penaja

VISIT PAGE KAMI UNTUK MAJLIS ANDA..KLIK GAMBAR UNTUK KE PAGE

VISIT PAGE KAMI UNTUK MAJLIS ANDA..KLIK GAMBAR UNTUK KE PAGE
DOORGIFT MAJLIS KAHWIN, AQIQAH, CUKUR JAMBUL DAN MAJLIS SYARIKAT

NOTIS

SEBARANG ORDER SILA SMS ATAU WASSAP 013-2701299

SLOT PROMOSI BARANG TERBARU DI NNIZ CAHAYA =)


Alas Seterika Ajaib | Magic Iron Pad | Original Biru| Gosok Sebelah Shj | 2 in 1 Iron One Side Only

Hari Ini saya ada Produk Unik Terbaru Bagi Semua Pemilik Seterika..hehehehe
Macam best jer kan...??
memang best pon..

MEMPERKENALKAN
MAGIC IRON PAD @ ALAS SETERIKA AJAIB
BUATAN MALAYSIA - support lah Malaysia cket...=)

Rupabentuk Alas Seterika Ajaib. Ringkas dan kemas. Panjangnya 36 inci dan lebar 12 inci. Menirus di satu bahagian mengikut bentuk @ saiz meja seterika yang paling popular di pasaran.

Mungkin ada yang belum pernah dengar..


kenapa MAGIC IRON PAD Ori (Biru)?
sebab 
Alas Seterika Ajaib kami (biru) dua kali lebih tebal. Tiga kali lebih densiti
Jimat Masa Menggosok
Jimat Elektrik
2 in 1 Iron One side only @ Gosok sebelah jer dh siap

Tak Percaya??
Meh tengok ni...
Mai saya terangkan tentang beza MAGIC IRON PAD @ ALAS SETERIKA AJAIB MALAYSIA (BIRU) VS BUATAN CHINA (KUNING)

 MagicPad ini adalah Pemantul Haba yang hebat {25 densiti} 
Fit dengan meja seterika
kualiti tinggi


Keluaran China hanyalah 10 densiti
Alas Seterika RM10 (kuning) gelebeh, leceh dan mudah koyak.


Tak Percaya lagi??
jom tengok kita gosok baju okay..=)

ni saya (kunun2 la..hehe)
1- Mudah dipasang terus ke meja seterika anda. Atau boleh juga dihamparkan begitu saja di atas lantai, meja atau apa saja permukaan yang sesuai dengan keperluan menggosok anda.

 2-Letakkan seterika seperti di dalam gambar.
Biarkan lampu penunjuk seterika terpadam secara automatik. Kemudian baru mula menggosok.
n
* Jika lampu penunjuk seterika anda menyala berterusan, ini menunjukkan termostat seterika anda rosak/bermasalah.

*Sepanjang proses menggosok apabila tidak digunakan seterika hendaklah berkeadaan seperti di dalam gambar agar haba dapat mengalir dengan baik.



KENAPA LETAK MACAM TU..TAK TERBAKAR KE?
Apabila anda meletakkan seterika anda di atas MagicPad
- Haba terperangkap didalam Magic Pad.Ini akan menyebabkan TERMOSTAT 
kekal panas & tidak memerlukan arus electrik (Jimat bil elekrik)
- ini adalah kerana MagicPad ini adalah Pemantul Haba yang hebat {25 densiti} 
- Keluaran China hanyalah 10 densiti.
- MagicPad adalah KALIS HABA (tidak terbakar oleh iron anda) 

Tetapi 
- Mengekalkan haba pada Iron & Pad untuk penjimatan elektrik & menjimatkan masa menunggu. 

-Haba yang terperangkap ini akan memudahkan & mempercepatkan masa anda mengosok pakaian anda.

3- Alas Seterika Ajaib juga membuat fabrik anda melekap ke permukaannya. Oleh itu masalah pakaian anda asyik mengelungsur jatuh dari papan seterika ketika menggosok tidak lagi timbul. Anda dapat menggosok dengan senang, cepat dan hati pun rasa tenteram.

JOM KITA GOSOK BAJU PULAK..JADI MCM MANA??

 4-Gosok di bahagian atas sahaja...
5- wahhh!! Sebelah bawah kolar juga terus kemas dan rapi.

JOM GOSOK-GOSOK LAGI...weee! sukenyerr
Magic Iron Pad @ ALAS SETERIKA AJAIB
6- Lihat bagaimana ia berkesan di bahagian badan kemeja pula.

7- Kemaskan kemeja, gosok seperti biasa...

 8- Dan lihat di sebelah belakang! Tidak perlu gosok berulang kali depan dan belakang.

JOM GOSOK BELAKANG PULAK

 9- Lihat pula bagaimana menggosok bahagian butang menjadi mudah dan selamat dengan Alas Seterika Ajaib..


11- Apa yang anda perlu lakukan hanyalah gosok di bahagian sebelah belakang butang...

12- see!! Dan hasilnya gosokan yang kemas dan rapi, butang juga tidak rosak. Anda boleh melakukan cara yang sama untuk menggosok bahagian batu, manik atau zip.

JOM MAIN GOSOK-GOSOK LAGI


13- baju sutera - 
Fabrik sutera amat cantik dan selesa. Tetapi malangnya ia agak sukar digosok. Alas Seterika Ajaib bagaikan direka khusus untuk menggosok sutera. Sebagaimana pakaian lain, anda cuma perlu menggosok sebelah bahagian untuk mendapat kemasan dan perapian di kedua-dua belah pakaian sutera anda.

14- hasilnya
Lihatlah bagaimana kemasnya bahagian bawah lengan baju kurung sutera ini walaupun hanya bahagian atas sahaja yang telah digosok.

JADI APA LAGI ANDA TUNGGU?? BUKTI DAH DE..=D

jOM BELI 
SMS NAMA, ALAMAT, BANK MAYBANK/CIMB
BIL ITEM ORDER
KE 0132701299

HARGA RM35 TERMASUK POSTAGE

JOM JIMATKAN MASA & TENAGA ANDA MENGOSOK2..


tag: magic iron pad, alas seterika ajaib, gosok baju ajaib, jenama baju branded,upah gosok baju, cara gosok baju, magic iron pad alas seterika ajaib murah, magic iron pad kilang,magic iron pad supplier, pemborong alas seterika,alas seterika ajaib murah, jimat elektrik gosok baju, kedai baju manik, kerja rumah surirumah,lapik seterika ajaib, magic iron pad facebook, magic iron pad blogspot,magic iron pad lelong.com,magic iron pad majalah,pengedar magic iron pad alas seterika ajaib,keje part time, keje kosong 2012,seterika wap, seterika arang,seterika panasonic,tempahan cupcakes, tempahan kad kawin,beli baju murah online,beli baju murah muslimah,hadiah harijadi,hadiah untuk ibu, hadiah untuk kekasih, beli borong tudung, beli borong,beli borong baju kurung,borong baju,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...