NNIZ CAHAYA Online Trading-The Best Choice To BUY anything-
Specialist in Towel, Wedding Gift,Door Gift, Islamic Book, Felt Craft and much more
KEYWORDS- Beli Online,BorongMurah,Perkahwinan,Pertunangan,kraf Felt,Majalah & Buku Agama,Tuala murah, Borong Tuala,Printing, laminating paper service,kad kahwin murah,buy online, Beg Duit Wanita, Beg tangan wanita, beg sulam reben.

personal,wanita,diari,produk,lelaki,wanita,berita,informasi,ilmiah,santai, bisnes,original,lawak, kesihatan,gosip,komputer,tutorial,gadget,petua,servis,lirik,online,mall,kedai

Description

Pesanan Penaja

VISIT PAGE KAMI UNTUK MAJLIS ANDA..KLIK GAMBAR UNTUK KE PAGE

VISIT PAGE KAMI UNTUK MAJLIS ANDA..KLIK GAMBAR UNTUK KE PAGE
DOORGIFT MAJLIS KAHWIN, AQIQAH, CUKUR JAMBUL DAN MAJLIS SYARIKAT

NOTIS

SEBARANG ORDER SILA SMS ATAU WASSAP 013-2701299 Atau KLIK direct Whatsapp http://www.wasap.my/60132701299/blogNNIZCahaya TQVM

SLOT PROMOSI BARANG TERBARU DI NNIZ CAHAYA =)


NNIZ | Istikharah Jodoh | Istikharah Cinta Dari Allah


Apakah itu istikharah?

Macam-macam istilah bagi mereka yang mencari cinta. Banyak soalan-soalan yang ditujukan kepada ustaz dan ustazah apa ntah lagi pakar cinta. Ramai yang bertanya sejauh manakah petanda atau petunjuk istikharah dalam menentukan jodoh yang terbaik untuk mereka.

Malah di kalangan orang-orang yang mencari jodoh, membuat Solat Istikharah dan memaksa Allah dalam pemilihan mereka sedangkan hati telah terjurus pada pilihan sendiri yang boleh menjadi Fitnah pada Petunjuk istikharah itu sendiri.
Istikharah agak popular  bagi sesiapa sahaja yang angau dengan cinta dan masih tercari-cari apakah petunjuk sebenar Istikharah itu sendiri. Petunjuk dari Allah kesan dari solat Istikharah meruapakan satu yang sukar untuk kita tahu. Walaubagaimanapun ulama' telah membuat garis panduan dimana solat ini dilakukan apabila kita menghendaki sesuatu pemilihan antara dua perkara atau lebih yang mana memohon kepada Allah menunjukkan kepada kita .
Pertama sekali, marilah kita sama-sama beristighfar dan mengucap syukur di atas nikmat yang Allah berikan kepada kita berupa kemanisan. Jangan salahkan istikharah kerana itu sama dengan menyalahkan diri sendiri dan menyalahkan Allah. 


Untuk Makluman lebih lanjut..
Dapatkan Majalah Solusi Isu 42 : PASRAH DENGAN ISTIKHARAH

Antara tajuk yang menarik
  • ·         Kegembiraan bagi Lelaki
  • ·         Mengapa Wajib Menurut pedoman Al-Quran
  • ·         Dilema wang kertas, Emas & Perak
  • ·         Mulia dengan Kalimah Lailaha illallah
  • ·         Kawin Koboi
  • ·         Istikharah Cinta
  • ·         Istikharah bukan Sekadar Solat Sunat
  • ·         Cinta High Class
  • ·         5 teknik Mudah Rehatkan Badan
  • ·         Jangan Biarkan dirimu Jatuh Terlalu lama

Dan topik-topik lain yang menarik..Hanya RM10 + pos laju (RM6)
Keluaran Telaga Biru

Sebagai bahan bacaan sendiri atau hadiah..
SMS 0132701299 untuk order

Tag, Istikharah Cinta, Solat Istikharah, Cara Solat Istikharah, Petunjuk Istikharah, Doa Solat Istikharah, Doa Istikharah,Sembahyang Istikharah, Maksud Istikharah, Solat Sunat Istikharah, Solat Istikharah Tenang Jiwa Tenang Hati, Istikharah Jodoh, Panduan Istikharah Jodoh, Panduan Solat Sunat Istikharah, Pilihan Jodoh Allah, Istikharah Hati, Doa Istikharah untuk Jodoh, Bacaan Doa Istikharah, Tatacara Islam Mencari Jodoh, mimpi setelah solat istikharah, Solat Istikharah mimpi,Tafsir mimpi isthikharah, Istikharah Mimpi, Gerak Hati Istikharah, Mimpi Sesudah Istikharah, Gerak Hati Istikharah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...